MSA "SATORI" ZAJECAR
                                  MODERN STYLE OF AIKIDO

Subtitle

Novosti

Dobrodosli

Najnoviji Clanovi

Novi Postovi Foruma

Predstojeci Dogadjaji

Nove Slike

Novi Klipovi

856 views - 3 comments
1009 views - 0 comments
868 views - 1 comment

Recent Blog Entries

2016


ISKRENE ČESTITKE SVIM KANDIDATIMA NA POLOŽENOM ŽUTOM POJASU - 6° KYU, DANA 25.12.2016.GODINE. I HVALA JOŠ JEDNOM SVIM LJUDIMA KOJI SU NAM POMAGLI I KOJI NAM I DANAS POMAŽU U RADU, RASTU I NAPREDOVANJU NAŠEG KLUBA!!!

S poštovanjem
Saša Ivanović

 U  S  K  O  R  O  !


  


     Ponovo počinjemo sa radom!!!


                            AU "SATORI"!!!

     

  ASCS organizovao je drugi aikido seminar koji je održan dana 5. i 6. decembra 2009. godine (II trofej grada Niša), koji je protekao vrlo uspešno; posećen je sa velikim brojem klubova kako iz zemlje tako i iz Bugarske. Ovom prilikom se AK "Satori " se zahvaljuje "Aikido savezu centralne Srbije", kao i predsedniku gospodinu Mladenu Krstiću na lepom gostoprimstvu i želi Vam još više uspeha u daljem radu i daljoj saradnji.

Video klip prikaza trenera možete pogledati u našoj galeriji klipova, a uskoro će biti dostupne i slike sa seminara u našoj galeriji slika.

 

S poštovanjem

AK "Satori" Zaječar

2009

 

P O L A G A Nj E - Zaječar 18. maj 2009

 

Aikido klub "Satori" Zaječar je dana 18.05.2009. godine organizovao polaganje za kyu stepene.

Ispitivači:

sensei Boban Olujić 2.dan

sensei Saša Ivanović 1.dan

 

Kandidati koji su položili za kyu stepene:

 

 

 3.kyu

nosilac
 1.Veljković Ivan 4.kyu
 2.Ivković Bratislav 4.kyu
 
4.kyu
 
 3.Nikolić Miljan 6.kyu
 4.
Videnović Dijana
 6.kyu
 5.Rašić Slobodan
 6.kyu
 
6.kyu
 
 6. Jovanović Saša
/
 7. Mihajlović Dalibor /
 

7.kyu

 
 8. Ivanišević Jovana 9.kyu
 9. Dimitrijević Dijana
 9.kyu
 10. Dimitrijević Dejan 9.kyu
 

9.kyu

 
 11. Živulović Žarko
/
 

10.kyu

 
 12. Nikolić Miodrag
/
 13. Ćalić Luka
/
 14. Ivković Miloš           

 

Čestitamo svim kandidatima na položenim kyu-evima!!!

 

Svi kandidati su na polaganju pokazali inzvaredno poznavanje kako tehnika po programu, tako i tehnika van propisanih programom polaganja.

 

Pojedini kandidati su ovom prilikom položili za dva kyu-a, pokazavši svoje poznavanje tehnika za veći rang.

 

PRVI SEMINAR ASCS - Niška Banja 29. mart 2009

AIKIDO SAVEZ CENTRALNE SRBIJE realizovao je prvi seminar u 2009. godini, u sali OŠ ''Ivan Goran Kovačić'' u Niškoj Banji 29. marta 2009. godine.

 

U prvom delu seminara, od 12 do 13.30 časova, učestvovalo je preko 40 aikidoka mlađeg uzrasta do 12 godina. Nakon toga, održano je polaganje za učeničke pojaseve za mlađe.

 

Drugi deo seminara od 14 do 15.30 časova, sastojao se od vežbanja tehnika koje su pokazivali majstori Mladen Krstić, Marko Ranđelović, Vladimir Bošković, Vladimir Tošić, Dalibor Dimitrijević, Bojan Milošević i Saša Ivanović. Vežbalo je oko 40 starijih aikidoka.Nakon toga, od 15.30 do 16 časova održano je polaganje za pojaseve.

 

U trećem delu seminara, aikidoke su uzele učešće u realizaciji akcije dobrovoljnog davanja krvi, koja je sprovedena u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša, i još jednom je dokazana humanost sportista.

 

Seminar je ocenjen kao veoma uspešan, učestvovalo je oko 100 zaljubljenika u aikido iz sledećih klubova:

 

AK ''Cunami'' Niš,

AK ''Satori'' Niška Banja,

AK ''Bušido'' Niš,

AK ''Musaši'' Niš,

AK ''Sensei'' Niš,

AK ''Ivama'' Niš,

AK ''Kan'' Niš,

Aikido sekcija Trupale i

AK ''Satori'' Zaječar.

 

2008

 

 S E M I N A R - Nis 06. decembar 2008

Prvi Aikido Trofej Grada Nisa, realizovan je 06. decembra 2008. godine. U sali gimnazije ''9. maj'', u 12 casova svecano je otvoren seminar i u prvom terminu, sa shihanom Mirkom Jovandicem, vezbalo je 36 ucenika mladjih kategorija iz AK ''Cunami, AK ''Satori'' i Aikido sekcije iz Trupala. U drugom delu, 30 vezbaca starijih kategorija, na drugom treningu radilo je tehnike po Programu za polaganje Aikido saveza Srbije. Nakon pauze i kratkog odmora, na trecem i cetvrtom treningu, vezbalo se sa drvenim macevima (bokken) i to povezanost rada sa partnerom (kumi tachi).

 

VII MEDJUNARODNI AIKIDO SEMINAR – Zemun 23-26. maj 2008

 

w8uLYh-UGtM

 

Zavrsen je cetvorodnevni aikido seminar pod vodjstvom Gordona Dzonsa Shihana 6.dan. Na seminaru je prisustvovalo 105 ucesnika iz nase i drugih aikido organizacija. U nedelju je, nakon prepodnevnog treninga, odrzan ispit za dan pojaseve nakon koga smo dobili deset novih prvih i drugih danova. Prijavljeno je bilo 17 kandidata. Zahvaljujuci ovom ispitu i strana Yudanshe je obogacena novim clanovima.

 

DODELA GODISJNE NAGRADE - Romulijana 10. maj 2008

Jos jednom smo uspeli da dokazemo nasu vrednost na polju vaspitanja i razvoja kako pojedinca tako i drustva, a Opstina Zajecar nam je u to ime dodelila Godisnju nagradu...
 
2007

 

S E M I N A R - Nis 08. decembar 2007

 

Sensei Mirko Jovandic, Predsednik Aikido saveza Srbije, po drugi put u 2007. godini, gostovao je u Nisu 08.12.2007. god.. Ovog puta aikido klub ''Cunami'' organizovao je seminar povodom desetogodisnjice postojanja kluba. Veliku zahvalnost dugujemo Gimnaziji ''9. maj'' za omogucavanje odrzavanja seminara u fiskulturnoj sali ove skole. Takodje, podrsku klubu obezbedila je i Uprava za obrazovanje, kulturu i sport - Odsek za sport, Grada Nisa, u vidu finanskijske podrske organizaciji seminara. Vezbali smo sa senseiem Jovandicem na prepodnevnom i popodnevnom treningu po dva sata. Radili smo tehnike po programu za polaganje ali i naprednije tehnike bacanja, poluga i tehnike sa stapom (jo). Na seminaru je, pored vezbaca iz AK ''Cunami'', bilo je i ucesnika i iz drugih niskih klubova ali i gostiju iz Zajecara i Kragujevca.

 

 P R E Z E N T A C I J A - Zajecar 18. novembar 2007

 

 ywkg1jNEsnM

 

  Svecano otvaranje Judo takmicenja u Sportskoj hali zapoceli su Gradski Karate klub Zajecar i Aikido klub SATORI Zajecar, kao i prethodnih godina

 

 Pristupanje u AFS (AikidoFederacijaSrbije) - Beograd 17. mart 2007

 

Trening sa AK "Satori"
 
U ponedeljak 17. marta odrzan je zajednicki trening sa AK "Satori" iz Zajecara
 
Dolazak prijatelja aikidoa iz Zajecara ulepsao je jedan trening u Aikido klubu Arena. Oko desetak clanova iz AK Satori iz Zajecara na celu sa njihovim trenerom Sasom Ivanovicem dosli su na zajednicki trening ova dva kluba i tom prilikom pristupili Aikido federaciji Srbije.
 
Angazovanjem sekretara federacije tj. predsednika naseg kluba i dobrom voljom trenera kluba iz Zajecara nasa federacija je bogatija za jedan aikido klub.
 
Cestitamo pristupanje federaciji i nadamo se dugogodisnjoj uspesnoj saradnji.